Team Kosmos ­čîÄÔŁĄ´ŞĆ

Basisschool Kosmos maken we samen. Dit betekent dat vele mensen hun schouders zetten achter het project van onze basisschool en elke dag het beste van zichzelf geven. De kwaliteit van het onderwijs voor uw kind, is onze prioriteit.

In het beleidsteam geeft onze directeur samen met de zorgco├Ârdinator richting aan het team. Ze zetten samen de krijtlijnen van het beleid uit.

Ons lerarenteam zet zich elke dag opnieuw in om jouw kind kennis en vaardigheden bij te brengen, uw kind op te volgen en uit te dagen. Zo hebben we een team van klasleerkrachten uit het kleuteronderwijs en een team klasleerkrachten voor het lager onderwijs.

De bijzondere leermeesters levensbeschouwelijke vakken en onze turnmeester voor het kleuteronderwijs maken ons lerarenteam compleet.

Daarbuiten zorgt onze administratief medewerker ervoor dat alle leerlingdossiers in orde zijn en de boekhouding klopt.

Onze technische held en onze poetsvrouw zorgen dat de leeromgeving proper en netjes blijft. In onze opvang staan de opvangdames paraat jullie schatten en in de schoolbus ontfermen onze busbegeleidsters zich over onze ontdekkers, durvers en dromers.

We kunnen tenslotte gelukkige ook rekenen op vrijwilligers die ons ondersteunen waar kan.

Beleidsteam

Robbie Courtois

directeur
Contacteer de directeur voor meer informatie over onze werking, het beleid en andere vragen. Tijdens de schooluren telefonisch bereikbaar. Buiten de schooluren te bereiken via e-mail.

Wendy Jans

zorgco├Ârdinator
Contacteer onze zorgco├Ârdinator voor alle vragen over de ontwikkeling van uw kind, speciale trajecten en andere zorgvragen. Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag.
gonext_logo

GO! Next

Scholengemeenschap
Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap BaO-BuBaO. Dit betekent dat we expertise delen, samenwerken waar kan en elkaar versterken.

Lerarenteam

Tweede leerjaar
Klassen_L3

Juf Petra

Derde leerjaar (ma, di, woe)
Klassen - L3 4_3 & 4

Juf Sara

Derde leerjaar (woe, do, vr) Vierde leerjaar (ma, di, woe)
Klassen_L4

Juf Sofie

Vierde leerjaar (woe, do, vr)
Klassen_L5

Juf Tania

Vijfde leerjaar
Klassen_L6

Meester Bert

Zesde leerjaar
Klassen - ondersteuning_AN

Juf Ingeborg

Ondersteuning anderstalige nieuwkomers

Ondersteunende diensten

Kos & Mos - _MOS zwaaien

Ivan Martens

Administratief medewerker
Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag

Carolina

Poetsdame
Carolina zorgt ervoor dat onze leeromgeving netjes blijft.
Kos & Mos_Mos wetenschapsjas

Angelo Muroni

Technische dienst
Angelo is onze buschauffeur ├ęn technische held.