VRIJDAG 13 DECEMBER | 16u00 - 20u00

Kosmos Sterrennacht

We nodigen iedereen uit op onze speciale Kosmos Sterrennacht. Tijdens deze gezellige indoor wintermarkt, laten we winterse verhalen tot leven komen onder een magische sterrenhemel. In deze prachtige setting kan je verschillende kraampjes bekijken en iets lekkers eten of drinken.

Omdat wij verhalen zo belangrijk vinden, heb je tijdens de Sterrennacht de unieke kans om je eindejaarscadeautjes te kopen in onzetijdelijke boekenshop van boekhandel "De kleine Johannes".  Deze prachtige boekenhandel bezorgt ons haar unieke aanbod aan nieuwe kinderboeken. Je koopt niet enkel een duurzaam leerrijk cadeau, je steunt ook onze werking.

Onze ontdekkers, durvers en dromers kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Sterrennacht affiche
Boekenopwielen

Boekenwinkel "De kleine Johannes"

Dankzij een samenwerking met de Leuvense boekhandel "De kleine Johannes" kunnen we een uniek aanbod aan splinternieuwe boeken aanbieden op onze Sterrennacht. In een mobiele boekenwinkel kan je heel wat nieuwe werken ontdekken én misschien wel dat speciale eindejaarscadeau voor jouw oogappel op de kop tikken.

meer info > www.de-kleine-johannes.be

guy brugmans

Auteur "Guy Brugmans"

Jeugdateur Guy Brugmans stelt op onze Sterrennacht zijn nieuwe boek "Feppe en de maan" voor. Ontmoet deze Zonhovense schrijver en laat je boek signeren.

Ina Vandewijer

Auteur Ina Vandenwijer

De tweede Zonhovense auteur is Ina Vandewijer. Omdat ze zo graag leest, begon Ina Vandewijer zelf te schrijven. Het was liefde op het eerste gezicht. Uit haar computer rolden een tiental Vlaamse Filmpjes en een pak scenario’s voor televisieprogramma’s. Haar hart klopt ook voor Zuid-Afrika, waar ze twee jaar woonde en werkte. Ina heeft trouwens een voorliefde voor verre bestemmingen. Ina zal komen voorlezen tijdens de Kosmos Sterrennacht.

Website: http://www.inana.be/

Vertelhoeken

Onze leerlingen gingen aan de slag met enkele winterse verhalen. Kom ontdekken hoe deze verhalen tot leven komen. De leerlingen maakten verschillende werkjes en stellen deze tentoon. Wil je onze schoolwerking sponsoren? Dan kan je dit doen door de werkjes te kopen.

Sterrennacht met licht

Allerlei lekkers

In deze gezellige winterse sfeer versterken we de innerlijke mens met allerlei lekkers. Opgelet! Op = op!

soep
kebab
falafel
dessertenbuffet