2 keer in de prijzen tijdens de First Lego League!!

Wat een dag hebben wij gisteren beleefd?!! Na maanden hard werk, werden we gisteren tijdens de regiofinale van de First Lego League beloond met de 2e plaats voor het innovatieproject!

Om even de situatie te schetsen, er deden 92 teams mee! 

Het idee van een reeks schoenen die ervoor zorgt dat het licht uit gaat als je een kamer verlaat en hierdoor je energiefactuur ook zal dalen is een TOPidee!
Door de samenwerking met het LRM en CSW Automation hebben de leerlingen ook echt een licht kunnen uitdoen door op een deurmat te gaan staan. Met dit prototype en hun presentatievaardigheden hebben ze dus de jury kunnen overtuigen en werden ze 2de van 92 teams. Wàt een prestatie!

Ook het robotteam heeft het voortreffelijk gedaan, met hun robotwedstrijden zijn ze in de top 10 geraakt, wat een zeer straffe prestatie is.

Tot slot won ook meester Bas een prijs. Alle teamcoaches werden uitgedaagd om tijdens de superpowered party te verschijnen als superheld. De teamcoach met de beste dansmoves kon een extra workshop winnen voor de klas. Jawel, ook deze prijs ging naar Kosmos!

We moeten fier zijn op onze durvers van het 6e leerjaar!